August 31, 2012

Raya cancel

Hahaha,

Pernah tak korang nak pergi mana-mana tempat, lepas tu tiba-tiba,
U-turn kerata balik. Terus balik rumah.

Itu lah yang jadi kat saya tadi,
Aiseh, punya la semangat nak raya, call-call kawan, sekali dah bawa kereta elok-elok atas jalan,
member tu tak jadi raya. Fail. Cancel semua plan. U-turn kereta, balik rumah lagi bagus. Tengok tv, main gitar. Tak pun online.

Kalau kita apply kat kehidupan kita pun sama, ada jalan yang kita dah plan baik punya,
tapi bila dah sampai masa, kita kene u-turn, ikut jalan yang lain pulak. Biasa la, setiap yang berlaku ada sebab dan kebaikannya.

Mood: Raya cancel

No comments: