March 08, 2011

"Addmath" dan "Engineering Multivariable Calculus"

Korang boleh selesai kan tak?
Nah, post pendek kali ni terkesah daripada kelas matematik tadi atau pun juga dikenali sebagai Multivariable Calculus dengan nama ganasnya. Sedikit gambar daripada solution yang dibuat orang lecture kami yang sangat dedikasi. Thanks to him. Ya, beliau memang seorang pensyarah matematik yang bagus dan baik serta sangat prihatin dan dedikasi. Solution ni belum selesai, tapi beliau tinggalkan tanda '?' untuk kami sekelas buat sebagai homework. :) he is a very nice person indeed.

4 equation atas tu cuma nak assume je. Soalan sebenar equation line je 5 tu. Ada patutnya 2 picture lagi yang aku perlu ambikm sebelum solution ni. sebab solutionnya panjang sangat. tapi try la yg depan-depan tu cam tak guna je, dapat yang belakang(picture ni) ni jugak.

Apa-apa pun try la buat okay. Nanti dapat message aku kat facebook! Good luck!

4 comments:

daisy said...

tengok pun dah rasa cam nak migrain.ngee~

fairuz said...

sape lec? nk kene gtau lec ni. main ngelat! HAHA

hirumi said...

daisy; migrain kan aje, mmg patut migrain.

fairuz; Seorang Dr. cari la, sape lecturer math 3 yg Dr.

kaizen said...

pemalas punyer budak....

hahahahah