August 20, 2010

Salam Ramdhan Salam Puasa

Wow! lama sudah blog ini tidak diupdate. Okay, mula-mula tajuk tak atas tu memmang tak ada kena mengena dengan post kali ni, cuma ingin ucap sikit je lah. Selamat Ber' Ramadhan semua, semoga semua baik-baik belaka dan semakin baik. Disebabkan blog lama sudah tidak diupdate, digagahkan jugak menulis ni nanti orang ingat blog ni dah mati pulak, dah tak da lagi orang nak singgah-singgah baca. Setakat ini idea menulis blog kurang la untuk 2 3 menjak ni la. Apa-apa pun, blog ini akan cuba untuk terus bertahan selama mungkin selagi penulis blog ini ada hayat di jasad lah. Hahaha. Keep blog, blog and blog. Selamat berpuasa dan beramal!
*post ala kadar je =.=

No comments: