March 22, 2010

Rojak=Blog

 
First of all, it seem ages since I jot down a few word in my blog. Sibuk memanjang dengan study la, universiti la, life la. Macam-macam la. Sorry for all dearest follower. Tak pe lepas ni, blog ni akan cuba diupdate serajin - rajinnya.

Tajuk post 'Rojak blog'. Sebenarnya nak refers kepada blog ni la. Mmg blog ni blog rojak pon, sebab sembarangan je posting-posting yang ada. Memang tak fokus pada apa-apa perkara. Yelah, orang kat luar tu banyak dah ada blog. Semua ada sebab-sebab tertentu buat blog. Ada yang buat as a hobby, ada yang suka-suka, ada yang nak cuba main-main internet. Ada juga, yang fokus pada bab-bab tertentu macam blog kereta ke, blog bisnes, blog artis, blog education, blog makanan, blog kesihatan. Mungkin saya akan ada blog macam tu, tapi belum sekarang pun. Walaupun ada blog macam tu, saya tak kan lupa blog pertama saya ni.



Blog ni lah yang pertama saya buat, pastu belajar-belajar pasal internet. Kalau tak, tak tau ape. Tau kot, friendster. Dulu-dulu time tak de myspace pastu masa tu mmg facebook tak wujud pun. Reti la tukar-tukar layout friendster. Tu pun member dah puji-puji, "peh!, macammana ko buat ni ha?" Padahal baca manual dia sikit-sikit dah reti dah, dieorg tu je yg tak nak bace.

This blog is my personal blog, yes my personal blog. I write whatever I want whatever I feel. Cause I'm the writer and the only things u can do are READ. Thank you for reading. Don't forget to continue read my blog day by day, year by year. My facebook add me as your friend, the link are given at the sidebar. And bookmark my blog too. For u not to forget to read more in the future.

Blogging is fun. Sebab apa yang kita nak tulis tak de sape nak marah la, suka hati kita la nak tulis apa. Setuju tak? Apa yang dieorg bole buat? Baca diam-diam boleh kot. Hahaha. Sebab apa saya blogging pon saya tak tau, tapi satu benda saya tahu, sebab dia best! Saya first time tertarik kat blog kawan saya,alan (credit to him). Itu lah pencetus saya jadi blogger ni sebenarnya. So, jangan pelik kalau memang blog ini rojak, sebab purpose blog ni dibuat pun memang tak de. Cuma untuk fun kan semua orang termasuk saya! :D  selain tu boleh jugak saya cerita-cerita walaupun tak de orang nak dengar, tak pe jgn dengar bace diam-diam sudah.