November 29, 2009

X-Plore Race Was Sprintaneous


Luckyly, all the activities in MUER were successful even a few were having a bit difficulty.
I was in fully incharge(100% helping the incharge person) at the last checkpoint,
UTHM
yang warna biru tu boat sebenarnya, ni kat sebelah tasik UTHM la ni

Telling a little story line of the MUER

1st day

1.UTHM- mini explore in the campus, 6 mini tasks need to completed.
2.Dataran Penggaram- dracula bite(bitten by leech/lintah) by filling johor map and a song lyric.
3.Pantai Minyak Beku- eat and drink horrible items after search the clue of the things.
4.Kem Tanjung Labuh- stay for night, few of games-Masak nasi dalam buluh,rebus telur tanpa guna air,buat UFO+kena terbang dan tanglung gune newspaper., nightwalk aka find-a-thing.

2nd day

5.Kilang Kerepek-making kerepek
6.License-training park- play around the park using bicycle, filling a big bucket with water using small bucket hangs on the bicycle while runs along the park.
7.Kampung Kangkar-making kelongsong ketupat(many-many types) and trumpet using daun kelapa, eat buah kelapa sawit.
8.Kem PLKN Semberong- stay for night, solve puzzle 1000 pieces(try not giving competitor to sleep,we are mean).

3rd day

9.Kem PLKN Semberong- cross over the forest using compas
10.Organic Park - find the plant, state the scientific name
11.UTHM- Swim and take items in UTHM lake, list all the checkpoints specifically.

Banyak masa hari terakhir MUER habis kat tasik.
Sebab nak sediakan barang-barang untuk task last ni la.
Macam-macam berlaku.
Sediakan segala prob,susun,tampal,lekat,pasang,tulis, macam-macam ah.
Pasang logo(items need to be find) kat tengah-tengah tasik dengan kayak.
Sebelum tu, sempat lagi jatuh tasik.
Injure kat tangan.
Jadi penyelamat+periksa life jaket peserta dipakai betul dan selamat.
Tunggu urusetia+peserta.
Pastikan semua berjalan lancar.
Ambil gambar!
urusetia menunggu peserta di Dataran Penggaram

Keputusan X-plore Race
Juara-UiTM
Naib Juara-UPNM
Ketiga-UUM

1 comment:

░♥si lampu neon♥░ said...

aku nak topi tu.ade lebeh tak ? haha