September 04, 2009

TUGASAN CAD

Tadi pagi dari rumah, terus drive ke rumah sewa.
Nak cepat sebab ada tugasan yang belum diselesai kan.
Gara-gara tugasan CAD yang perlukan setiap kumpulan ada logo la ni.
Memang la, saya dah janji dengan group nak create logo.
So by hook or by crook kene buat juga logo tu pagi tu.
Sebab group member lain nak tgk.
Laptop lak x ada, yang da cume laptop member je.
Maklum lah laptop kesayangan masuk bengkel.
Tgk la entri Lappy D'bengkel.

Rembat aje laptop hausmate yang terlepek kat meja tu.
Bukak Adobe Photoshop
Masa tu idea terkeluar, "buat rubik ciptaan sendirila"
Terus la tekan mouse+keyboard laptop org ni.
Buat, buat dan buat.
Lepas silap koordinasi+bentuk+rekaan+susunan+ape-ape je la.
30 minit berlalu.
Hasilnya ni,
ok x? cun x?
lupe lak letak trademark ni.
jgn curi private n confidential ni.

4 comments:

LILY said...

kalo nk curi jgk cmne??
hahaha...

afandiahmad said...

Haha....ni pun rasa mcm penah tgk....hati2 kang kena saman

hirumi said...

ish ni buat sendiri la.
berani dia nk saman.
saman dia balik.LOL

hirumi said...

lily, berani buat berani tggung.