September 10, 2009

TAG: Zaman Kanak-Kanak

Kredit for mr pait si pemberi tag,
walaupun agak malas nak buat tag,
Sebelum ni pun dah miss 2-3 tag dari org kot.


Nama penuh : Ahmad Zulhilmi bin Zulkifli

Tarikh lahir: 3 Ogos 1989

Tempat lahir : Hospital Batu Pahat(Lama), Johor

Tempat membesar : Batu Pahat Forever( memang hidup sampai besar kt BP ada la pindah2 mase kecik2 dulu)

1)Siapakah name kawan rapat anda waktu kecil ?
Nasir,Faizal,Fadzli& kawan2(geng kampung)

2) Apakah permainan mase kecik yang anda masih ingat?
Macam2,Baling selipar,Galah panjang,Gasing, Guli,Roundes,Bola 1 gol,Bola beracun,Pancing ikan x guna umpan

3) Kalau anda gaduh dengan kawan anda, apakah yang akan anda cakap kpd mereka?
...........(X ckp ape2, sendiri mau ingt)

4) Di kawasan manakah tempat feveret anda bermain?
Atas pokok rambutan Pak Pes, tempat tu best, berangin,sejuk je,boleh skodeng orang lalu lalang.

5) Apakah cita-cita anda semasa kecil?
Boleh dikatakan x de sbb x fhm lg tntg hidup.
Cita-cita main ade la:Guru(sbb tgk mak),Jurutera(sbb dgr kerja ni gaji besar),Bisnesman(sbb tgk ayah)

6) Apakah rancangan katun yg anda gemari dan masih ingat sampai skrg?
Power rangers tetap dihati. Pukul 5.45pm hari sabtu mesti ada dpn tv tgk citer ni.Siap ingt urutan season lg.Power rangers,Power rangers:Ninja,Power rangers:Zeo,Power rangers:Turbo,Power rangers:In Space,Power rangers:Turbo,Power rangers:Lost Galaxy,Power rangers:Lightspeed Rescue, Power rangers:Time Force, Power rangers:Wild Force

7) Makanan ringan apakah yg anda akan borong di kedai?
Rota,Dendang,Tora,Mamee

8) Nyatakan seorang rakan zaman kanak-kanak anda yg anda teringin jumpa skrg?
Macam tak de, maybe kawan2 kt sekolah kebangsaan puchong perdana dulu kot, sorang pun tak de contact no sbb time tu cume darjah satu.

9) Apakah gelaran anda semasa kecik?
Emy(kawan2), Helmi, Lemi, Lemot(Arwah Tok Mat)

10) Siapa yg mahu ditag?
Sesiapa yang rajin nak buat tag ni

1 comment:

LLC said...

Hello! Do you want to download movie, game or beautiful girls pls visit

http://llc-movies.blogspot.com
http://sexylady-asian.blogspot.com
http://llc-freegame.blogspot.com
http://over18movie.blogspot.com
Thanks!!!