September 02, 2009

Puasa ke-12(edisi sahur)

Baru lepas sahur ni,
ambil la sikit masa nak post ni.
Kalau x mmg la x penah nk update blog ni.
Kali ni,jadi org terakhir lagi bangun sahur.
Jenuh jugak haus-mate mngejut,last2 bgun pun.LOL
OK la dah kenyang pon,
sape masak pon x tau td.
ada la salah sorang ahli rumah di PARIS ni yang masak.
Tugasku slalu basuh pinggan je.
Masak malas la + x berapa reti lagi.LOL
Lauk sahur=nasi+ayam kicap+sayur campur.
Sedap jugak.
Tak cukup perut nak isi sahur ni, mane x nye smlm kul 1 dah mngeteh kt 25jam, nan garlic satu.
haruman garlic yang memikat sesiapa yang lapar.
Enough story bout garlic.
Suasana sahur kt rumah sewa ni rase nya cuma dapat dinikmati saat ramadhan kali ni je lah rasanya.
Maklum lah tahun akhir dah ni,
sem depan sem terakhir.
Hopefully, the PARIS rental house never forgotten.

4 comments:

desilza said...

wah.. rajinnya ada yg memasak

hirumi said...

Tp bukan saya yg masak

afandiahmad said...

Hehe....biasalah hirumi tau makan je...yeap next year you will enjour your Ramadhan here right?

hirumi said...

LOL hopefully...