September 08, 2009

Laptop

(Happy)
Yay! Laptop baru siap+dapat ambil semalam(parent ambilkan sebab kuliah bnyk, tak sempat ambil).

Barangan yang diganti pada laptop:-
a) display panel - ntah kenapa ditukar pon tak tahu, bukan screen laptop ni rosak pun.hmm.
b)fan - memang ini yang aku nak kedai tu tukar,sebab masalah overheat laptop ni.

(Not very "happy")
1.Lewat! Ntah sebab musabab apa agaknya dah lebih sebulan menunggu, janji konon sebulan.
2.Ni apa kes konon dah ganti fan. Baru gune tak sampai sejam dah overheat balik.Cis adakah aku ditipu?Masa sebulan terlebih tu betul ke laptop aku dibaiki dengan betul?Grr..(nasib baik puasa)

Nak tak nak aku akan pergi kedai tu tanya balik. Satu je nak pesan kat kedai-kedai laptop kat luar tu.
Jual nak,service x nk. Service baik2 la, baru customer ramai.Ini jual je nak kaut untung banyak2, service x nk, customer lari baru padan muka dengan ..... (sendiri mau ingat)

1 comment:

Me3raD mYraD said...

aiseyh...betoL punyee mara nie...
xpe2...nnty gi kedai tuh hentam habis2...
huhuhu~