September 01, 2009

Lappy D'bengkel

Adus..
Rase macam sesak nafas tahap O2 dah abis pakai kat dunia ni..
Laptop masuk kedai..
Baru pas kes kene virus H1N1 last sem break.
Ni pulak ngade2 nak masuk bengkel(kedai laptop) pulak dah.
Dah dekat sebulan dah ni.
Kedai tu janji 1 bulan siap dah.
Macam agak kurang benar la pulak kate2 tu.
Mane x nye ni bukan sebulan, bulan puasa pun dah masuk dah ni.
Bape lame lagi agaknya nk tunggu ni.
Cian blog ni dah la x update.
Layout pun putih(habuk pun x de) je.
Hoho.
Nanti la.
Laptop ade terang la mata ni.
Skrg ni nak online pun pinjam laptop orang.
Merempat, merengek sana, merayu sini.
Nak pinjam laptop orang.
:(
Naseb la dieorg tu nk bagi pinjam.
Kurang sikit sesak nafas ni.
Ok la Happy Online.

No comments: