September 05, 2009

Blog+luahan

Blog.
Nama pun dah blog mesti untuk awam.
Pastu jadi tempat luahan.
Boleh ke?
Lagi agak macam lebih trajik member sendiri baca.
Rasa macam mengaibkan diri sendiri pulak.
Aib kan diri?
boleh ke?
Komen+ulasan plez...

3 comments:

Me3raD mYraD said...

da name pon penuLisan bLog...mmg Laa awam...
bLog is wuteva u wanna spLash it out either ur emotion or ur thoughts...so xsaLah kaLau buat Luahan...tapi yang si penuLisnyee kene Laaa pandai pLaying with words kaLau nak menuLis...
huhuhu~

LILY said...

a'ah..btol tu..
blog ni kte yg pnye..
so ske ati la nk tlis apa pun..

LiLy deLiLah said...

hurm...blog 2...kalo ats nama sendiri..biar la dia nk tulis ape...lau ade yg xpuas ati...biar saje...even kalo dia ade ckp sal kamu pun..biar saje..itu luahan hati dia...kalo dia nk ckp kt kamu sendiri..mybe dia takut kamu xleh trima...so...itu adlh slh stau cara utk meluahkan...kalo ade yg xpuas ati..just komen je kt c2...
nie just pandangan sy je...