August 21, 2009

Ramadhan?Happy?Raya?Bile?

Hari - hari mendatang dan pergi.
Esok dah puasa.
So
Ramadhan menjelma lagi.
Ber'pesta' la alim ulama sebab bulan kegemaran dah sampai.
Kita?
Ingat-ingat la semua(include me)


-----------------------------------------------------------------------------


Hari ni masih cuti,
buku?
nota?
sedang dikemas.
mesti dikemas sebelum naik nanti.
Mood hari ni kureng sikit.
Y?
Mungkin sebab saya kurang mood la.

Tapi semalam happy.
Best.
Kan Cuti.
Pastu free buat ape je.
LoL.

Lepas ni happy balik rasanya.
Sebab happy kan bagus.
Cuti mid term saya banyak mem'helping' ayah mak in thier bisnes
woo! ganas je bunyi.
tp cume as only temporary kerani sebab kerani asal cuti bersalin.


-------------------------------------------------------------------------------


Raya?
Raya lagi.
cepat betul raya dah datang lagi.
duit dah la kontang ni.
nak bagi duit raye.
adoi! anak sedara, cucu, cicit,anak tekak, anak kucing, anak panah, anak kunci.
funing pufala betoi la macam ni..


MUET pada oktober ni pulak.
Adoi study belum sangat banyak.
Kate nya nk dapat band 7.
Study hapak baunya.
Action speak louder than word?
word= spoke or written?

Bile?
??????????????

No comments: