December 28, 2008

Universitiku VS Semester Part 4

Genap 2 hari berlalu sudah aku balik ke UTHM.

1. Kes PEMbANTU MHS la ni.
balik awal beberapa hari ni sebab kene la bantu uruskan Minggu Haluan Siswa(orientasi)pelajar2 baru yg intake disember ni.
kerja2 pon x la berat mane pon.
mudah2 je.

2. D'down'ed blog update
blog dah dekat 1 sebulan x update..
cian blog ni..
"blog jgn nangis heh? nnt sya belikan coklat"- pujuk blog ni
"x pe nnt saya update blog ye,jgn majuk lame2 tau" -masih memujuk
tapi x pe
lepas ni kerja sampingan aku ni akan aku teruskan lagi(blogger)
niat hati masa cuti nak posting banyak2 sebab banyak jugak aktivitinya
tp x kesampaian.
banyak sgt aktiviti 2 yg bz memanjang.
tunggu post berikut mane la tau aku tergerak hati nak post pasal aktiviti2 masa cuti lepas ke.
So,
STAY TUNED

3. Semester baru subjek baru azam baru

ARGH!!! mula dah study lagi..

tp buat semua, jgn la mcm ni
bile mula belajar semua x suka..
pasang niat yang betul..
baru la dapat result yg betul2 kte nak.
dan saya sarankan kamu semua dan saya juga untuk pasang niat yg betul bile belajar ni.
semester lepas pointer down
banyak jugak turun..
salah siapa kalau bukan mereka dan mereka sendiri(aku la 2)
x pe gagal sekali x semestinya gagal selamanya(tp susah jugak nk naik kn pointer yg jatuh ni)

1 comment:

azlan ahmad said...

1. Kes PEMbANTU MHS la ni..
alan said : baNTU ke??

2. D'down'ed blog update
alan said : blog x de jiwa untuk dipujuk.. uwekk..

3. Semester baru subjek baru azam baru
alan said : kalaw maseh di tapuk lama.. susah la jadinyer..


conclusion..
alan said : lantak ko lah... haha..