November 14, 2008

yes!!! exam dah nk abis!

paper sains bahan secara x langsung telah menjadi paper penutup bagi paper2 susah pada sem ni berikutan dengan paper thermo dan math..
wah lega rasa kepala ni..
beban yg agak2 nilainya 1000000 N telah terbuang..
teringat lagi perasaan mase nk ambik paper 1st safety engineering..
agak takut+bimbang+mcm nk lari pon ade..(nasib baik x lari)
pada tepat pada masa ni dengan ini,
saya mengistiharkan bahawa paper terakhir bagi pelajar diploma mekanikal tahun 2 sem 1 jatuh pada tanggal 19 november 2008 iaitu bersamaan hari rabu 20 zulkaedah 1429...
papernya ialah kemahiran penyeliaan..
lepas 2 cuti...
cuti cuti malaysia........
tapi sedar x sedar part3 diploma aku sudah hampir sampai ke penghujungnya..
diri pun dah jadi semakin tua..
hidup kat universiti pon dah lame..
pejam celik pejam celik.. dah 1 1/2 tahun dah..
masa, betapa ia mencemburui kita manusia yg sentiasa alpa dan lupa tentang segalanya...
(HAPPY tetap HAPPY.................)

6 comments:

desilza said...

oooo...... soalan memang senang (untuk dibaca), tapi boleh score ke?

mR hiRuMI said...

ntah la.. eh! bole2.. mesti boleh..

afandiahmad said...

azlis...bagi si apek ni UM la...hehe

desilza said...

hi fendi.. hahaha dah takleh UM sebab dia dapzt 50 carry marks, dah lulus tu.... gud luck paper esok. saya (PTK) n pn mazlana (holiday) takde, kalau ada prob pandailah selesai sendiri ye

mR hiRuMI said...

haha.. ape la lecturer2(aka student phD) ni bebelkan.. haha

akuadalahaku! said...

aku da abes awal daaa... haha!~ && tahniah kerana bersedia menempuh hari2 tua anda... hikhikhik~~