October 05, 2008

ADuYAi!! Dah start balik!!

Fuh!! penat raya akhirnya abis sudah..
tggl penat exam je yg baru nk bermula kembali..
Kueh raya dah kata pergi.. buku2 pulak dah kate mari..
hrmm.. study2.. as a u student.. kene lah sambung balik ape yg telah kita dipertanggungjawabkan.. tapi x puas raya lg ni sebenarnya.. nk raya lg!!! ARGH!!raya jgn tggl kan daku!!
nasib la baik kampung halaman hanya kira 30km dari u kesygn ni..
bole la balik kalau cuti dn ada kesempatan la..
yang paling penting sekali, walaupun cuti raya dah abis.
masih ada lagi PROJEK RAYA yg belum start pun..
kita same2 saksikan perkembang projek 2 di blog ini nanti..
projek bersama2 budak2 kelas seksyen3 kelas penyeliaan. hehe :)
even, dalam hati ni tetap tension dn susah hati dgn kerja2 yg menanti dan test2 yg akn memanggil.. NOOOOOO!!!!!! :O

2 comments:

azlan ahmad said...

http://i299.photobucket.com/albums/mm312/topotato/ipin01.gif
arakian,
ada jua persamaan format posting kamu dengan posting ak.. bagemana ini berlaku? hak cipta ak terpelihara... jangan cuba-cuba khamu menciplaknya ok...

desilza said...

apa projek tu? baikk punyaa ke?