September 25, 2008

Berbuka puasa!!


"BERBUKA PUASA" saat yang dinanti-nantikan tatkala kita semua berpuasa..
Hari ni berbuka di KFC.. ni gara2.. budak2 kelas la ni ajak pulak gi sane.. apa lg mkn2 ni pantang diajak.. JOM!!! masuk ni dah 2 kali buke kt KFC(Kedai Food Colonel).. macam salah je translate je..arh.. lantak r..Esok dah nk balik rumahku syurgaku... Tak sabarnya hati pujangga ni.. Cuti!!! Rumah!!Here i come!!

Ni baru buka kt KFC.. Kt PICC lg tak kira 2.. Tau x PICC 2 ape? ape la x tau, ni kes x bace paper la ni, Putrajaya International Convention Center la.. Hari 2 majlis berbuka puasa bersama Menteri Pengajian Tinggi.. Trimas UTHM kerana memilih ku.. Sepanjang ramadhan ni mcm2 la majlis berbuka ni.. Yang terdekat ni, baru lepas, sama hari dengan test 2 math, majlis berbuka Kolej Kediaman TSN... Sebelum 2 majlis berbuka bersama PA(penasihat akademik).. Kita org buat grand punya!! kt dewan terbuka UTHM.. besar-besaran.. Sory la kt sape2 yg x dijemput 2..
Pastu berbuka kat umah kak ina(staf KKTSN), lg buka kat umah en Fajar(FELO TSN).. Haa, x dilupa juga pengetua kolej, majlis berbuka yang disponsor oleh nya untuk staf2 dgn JKK Tun Syed Nasir.. Itulah sedikit sebanyak peristiwa2 sejarah "berbuka" yang berlaku sepanjang bulan puasa ni.. Tremia Kiash Smuea!!! coz belanja makan free!! Jimat duit.. hehe :)

1 comment:

desilza said...

ooo.. sikit pun tak jemput ye.. sampai ati.. sob sob sob